Een potenti�le partner met kennis en ervaring ;in transport en logistiek

Over ons

WM-Trans zorgt voor een optimale vervoersoplossing binnen uw budget. Goederen op pallets, in vaten, kratten, big bags, ADR-goederen en zelfs temperatuurgevoelige producten vervoeren wij binnen de Benelux, van en naar Duitsland en de grensregio’s van de omringende landen.

In het kader van wisselende verkeersstromen, afzetmarkten en productielocaties, kunnen wij uw zorgen verlichten, zodat u zich kan richten op uw producten en uw handel.

Familiaal transportbedrijf in Antwerpen met reeds meer dan 45 jaar ervaring. Gespecialiseerd in het transport van pallet-, stuk- en ADR-goederen in de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk. Distributie in de Benelux en geconditioneerd vervoer in de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk.

Met enorme kennis van logistiek, een modern wagenpark en ervaren chauffeurs voeren wij al uw transportopdrachten volgens uw wensen uit en dit volgens de wettelijke eisen, met de nodige ladingszekering en onder CMR-voorwaarden.

WM-Trans realiseert een efficiënt vervoer, zodat de lege kilometers beperkt worden wat zich vertaalt in een verbetering voor het milieu en een budgetvriendelijk transport. De kwaliteit van uw producten staat voorop.

Wij leveren uw goederen zoals uw klanten dit van u verwachten – snel , stipt en zonder schade . Heeft u interesse of vragen over internationale groupage, nationale distributie, dedicated transport of andere logistieke informatie ? Plan je eigen vervoer uit te besteden ? Bel ons voor vrijblijvende informatie.

Planning & flexibiliteit

Kennis & ervaring

Dedicated transport

Strategische ligging